Gemeenschappelijk betekenis-Seminarie voor Golfeigenaars: Types van Gras in de Golfcursus

June 22, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Gemeenschappelijk betekenis-Seminarie voor Golfeigenaars: Types van Gras in de Golfcursus

De noordelijke fairway grasspecies zijn: lang aanwijsstokje, bluegrass, eeuwigdurend raaigras, zoysia of gemengde gazons, greens en T-stukken. Algemeen gebruik: kruipend bentgras, in het zuiden over het algemeen: bermudagrass, groen gras, het gras van Taiwan, enz.

 

Voor de zuidenbank van de Yangtze-Rivier (in in de ruime zin van het zuidelijke die gebied), is wordt gebruikt het grasgras voor greens van golfcursussen over het algemeen bermudagrass, en nu en dan kan het worden gebruikt om bentgras te snijden, maar het is een probleem in de zomer. Zoysia wordt vaak gebruikt op fairways en hoge grasgebieden. Bovengenoemd is enkel species. Er zijn vele species onder elke species. De kleur en de glans en andere trekken zijn verschillend tussen species. De stadions in Zhejiang zijn alle bermudagrass. Het lange aanwijsstokje heeft ook bepaald aanpassingsvermogen in het zuiden.

Het lange grasgebied kan ook in primair lang gras en secundair lang gras, primair lang gras, graszaad en fairway punten worden onderverdeeld, maar de scherpe hoogte is verschillend, zijn het secundaire lange gras, het graszaad en fairway verschillend, en zij zijn vaak geclassificeerd als niet-behoudsgebieden.

 

Het elementaire hoge gras en fairway kunnen aan elkaar worden omgezet door de scherpe hoogte aan te passen. Vele cursussen zullen deze omzetting gebruiken om de hindernissen en de moeilijkheid van fairway te veranderen en de pret te verbeteren.

 

Groene gazonkwaliteitsnormen

1. De gazonuniformiteit verwijst naar de uniformiteit van gazons in termen van groeitype, gazontextuur, kleur, en snijdende hoogte.

2. De zachtheid van de grasoppervlakte verwijst naar de vlotte en vlakke voorwaarde van de grasoppervlakte.

3. De dichtheid verwijst naar de dichtheid van de gazonoppervlakte.

4. De elasticiteit verwijst naar de capaciteit van het gras om zijn oppervlaktekenmerken niet te veranderen na wordt beïnvloed.

5. Lage prunability verwijst naar de trekken van het gazon onder laag-hoogte het snoeien.

6. De gazontextuur is de grastextuur door de kruipende groei van de stammen en de bladeren van turfgrass wordt gevormd die.

7. De hardheid van het gazon is zeer belangrijk voor het verminderen van voetafdrukken en baltekens op green.